Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

ΟΜΟΝΟΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Μετά απο πολλά χρόνια εν έτει 2009 η Ομόνοια έγινε πάλι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Οι εκατοντάδες Ελλήνων βρέθηκαν στην Πλατεία Ομονοίας, πραγματοποιώντας την ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ τους -που είχε ανακοινωθεί βδομάδες πριν- σε πείσμα των επαγγελματιών αντιρατσιστών και των παπαγάλων των ΜΜΕ. Επιτροπές κατοίκων απο τις δοκιμαζόμενες απο την λαθρομετανάστευση, περιοχές της Αθήνας ένωσαν τις φωνές τους και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη δράση τους, μέχρι όλες οι πλατείες να γίνουν ξανά Ελληνικές και να μην τις λυμαίνονται στίφη λαθρομεταναστών. Το "κράξιμο" στα πολιτικά μαντριά πήγε σύννεφο, καθώς κανένα επίσημα δεν τόλμησε να σταθεί στο πλευρό τους αναγνωρίζοντάς τους το δικαίωμα της επιβίωσης! Έχουν βλέπετε ποντάρει το πολιτικό τους μέλλον στους λαθρομετανάστες, τους οποίους σκοπεύουν και να νομιμοποιήσουν.
Παρά τις απειλές του γνωστού χώρου η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, μέχρι τη στιγμή που οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει κατάληψη στο κτίριο του πρώην Εφετείου -στη Σωκράτους, στην καρδιά της Αθήνας- βγήκαν στα μπαλκόνια ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΙ τους Έλληνες συγκεντρωμένους, ΧΕΙΡΟΝΟΜΩΝΤΑΣ και ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ! Μέχρι και... φουρνάκι εκτόξευσαν οι "κακόμοιροι" (ποιος δόλιος το κλαίει άραγε;) και τσιμεντόλιθους, προκαλώντας μας την ερώτηση που βρήκαν τα "πολεμοφόδιά" τους! Μέσα στο κτίριο με τους χίλιους περίπου λαθρομετανάστες βρίσκονταν ταμπουρωμένοι και οι "κολλητοί" τους αναρχικοί, οι οποίοι με φωτογραφικές μηχανές επαγγελματικές, χιλιάδων ευρώ, έβγαιναν στα μπαλκόνια και φωτογράφιζαν τον κόσμο! Ενοχλεί πολύ ότι ο λαός άρχισε να ξυπνάει και αντιλαμβάνεται ότι τον οδηγούν στην εξαφάνισή του... Δυστυχώς όμως για όσους έχουν τέτοια όνειρα, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ για να τους χαλάνε τα σχέδια!

http://www.stoxos.gr/

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Ομόνοια για να διαμαρτυρηθούν για την παράνομη μετανάστευση στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δουλειά στους Έλληνες, όχι άλλη εγκληματικότητα εξ αιτίας των λαθρομεταναστών, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, όχι προνόμια στους μετανάστες την ώρα που οι τρίτεκνοι Έλληνες - κι όχι μόνο - δεν μπορούν να θρέψουν τις οικογένειές τους και ένα σωρό τέτοια αιτήματα ήχησαν στην ιστορική πλατεία Ομονοίας που όπως είπε και ένας από τους ομιλητές κάποτε έσφυζε από Έλληνες και σήμερα δεν τολμά να την διασχίσει κανένας με το παιδί του ούτε σαν περαστικός. Σήμερα όμως η πλατεία μύριζε από Ελλάδα και η υπόσχεση που δόθηκε είναι πως αυτή η συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το ρεύμα που έρχεται και που θα πλημμυρίσει κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο...αυτή η κατάσταση άγγιξε το απροχώρητο και ο Έλληνας πολίτης αντιδρά, κατεβαίνει στους δρόμους πια, δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία, δεν τον έχουν συνένοχο στην ένοχη σιωπή τους. Συνειδητοποιεί ότι αν δεν κάνει κάτι ο ίδιος να αντιδράσει καμία Πολιτεία και κανένας Νόμος δεν θα του δώσει τα δίκια που του ανήκουν.

Από νωρίς το μεσημέρι 200 νεολαίοι περιφρουρούσαν τον χώρο της συγκέντρωσης για να εμποδίσουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωση που είχε προαναγγελθεί από τους γνωστούς - αγνώστους και από αριστερά κόμματα.

Παρ' όλα αυτά η αστυνομία νωρίς ζήτησε από τους παρευρισκομένους εκεί να διαλυθούν ...άκουσον άκουσον για να πραγματοποιηθεί η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ η οποία είχε έγκαιρα καταγγελθεί από τους διοργανωτές και μάλιστα είχε κατατεθεί και ΜΗΝΥΣΗ κατά των συμμετεχόντων. Ζητούσαν με λίγα λόγια να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Ποιος εισαγγελέας ήταν αυτός που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ και να βγάλει οδηγία για να διαλυθεί η ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση προς χάριν της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ; Το Σύνταγμα του Κράτους το έχει διαβάσει; Τους Νόμους τους γνωρίζει; Ή τα πλοκάμια της αναρχοαριστερής φασίζουσας θολοκουλτούρας έχουν διεισδύσει τόσο πολύ ακόμα και στον χώρο της Δικαιοσύνης και δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ πλέον;

Για κακή τους τύχη ο από νωρίς συγκεντρωμένος κόσμος όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά όσο πλησίαζε η ώρα όλο και προσερχόταν πλήθος Ελλήνων πολιτών για την διαμαρτυρία. Είδαν και απόειδαν και κατάλαβαν ότι Η ΑΝΟΜΙΑ έχει και ΟΡΙΑ. Η σημερινή συγκέντρωση με πλήθος κόσμου διαδήλωσε ΕΙΡΗΝΙΚΑ και περιφρουρήθηκε υποδειγματικά.

Ο αναρχοαριστερός φασιστικός συφερτός δεν κατάφερε καν να πλησιάσει τον κόσμο, υπήρχε έντονος αστυνομικός κλοιός, κάποιοι περαστικοί αλλοδαποί ασχημονούσαν φραστικά και με χειρονομίες και όταν είδαν ότι προκαλούν και θα εξοργίσουν το πλήθος πήγαν και κρύφτηκαν στο Παλιό Εφετείο Αθηνών που ως γνωστόν έχει ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ από ΛΑΘΡΟμετανάστες. Εκεί μέσα υπήρχαν και πολλοί αναρχοφασίστες που συνέχιζαν να προκαλούν με την λήξη της συγκέντρωσης. Φυσικά δεν μπόρεσαν τίποτα άλλο να πράξουν πέρα από προκλήσεις. Είδαν ότι ο κόσμος ήταν αποφασισμένος να μην τους ανεχθεί άλλο και να προβεί στα δέοντα.

ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΧΗΡΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Μυθιστόρημα

Συγγραφέας: Νίκος Χιδίρογλου

Εκδόσεις Ερωδιός (τηλ. 2310 282782)

ISBN 978-960-454-040-2

Σελ. 205

Δελτίο Τύπου

Ελλάδα, σωτήριο έτος 2020 μ. Χ. Η επικράτηση μιας κάστας πολιτικών που πρεσβεύουν ένα κράμα νεοφιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατικών ιδεοληψιών, έχει αλλάξει ριζικά το πολιτικό τοπίο. Η πολιτισμική ομογενοποίηση λυγίζει τις αντιστάσεις του μέσου πολίτη, οδηγώντας τον στην αδράνεια. Η χαλάρωση των ηθών και η εφαρμογή των θετικών διακρίσεων, οδηγούν στην απόλυτη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων και φέρνουν την ελληνική κοινωνία στο χείλος του γκρεμού. Η πολυπολιτισμική κοινωνία, δείχνει να λυγίζει κάτω από το βάρος των ανομιών της και των αφύσικων και ανήθικων συμβάσεών της. Όμως, κάποιοι υπολόγιζαν χωρίς τη νεολαία, που ξεσηκώνεται, αντιδρώντας στο γκρέμισμα των εκκλησιών και στην εξάλειψη κάθε τι του ελληνικού. Οι παλιοί τρόποι κερδίζουν οπαδούς και ο λαϊκός αυθορμητισμός επιστρέφει και ξεσπά, απειλώντας ως ασταμάτητος χείμαρρος το σύστημα, που κλυδωνίζεται. Την ίδια ώρα, ο πολιτικός ριζοσπαστισμός εξαπλώνεται και κερδίζει τις καρδιές και την ψυχή των νέων, των απόκληρων και των περιθωριοποιημένων, αλλά και όσων αδυνατούν να συμβιβαστούν με την κοινωνική εξαχρείωση και αναζητούν όραμα και ελπίδα. Ο ήρωάς μας, έχοντας βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ, δεν έχει πλέον τίποτε να χάσει. Από πετυχημένος επαγγελματίας και ομοτράπεζος του συστήματος, καταλήγει δραπέτης και άστεγος, ζώντας προσωρινά μια άσκοπη καθημερινότητα. Όμως, ξυπνάει από το λήθαργο, μαζεύει τα κομμάτια του και οργανώνεται στις γραμμές της «Μάχης», πολεμώντας για την Ελευθερία και γράφοντας το προσωπικό του έπος.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ: http://eeevrou.blogspot.com/