Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Πρώτο θέμα -και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς- ήταν η δυναμική και μαζική παρουσία των Αγωνιζομένων Ελλήνων στην πόλη ης Φλώρινας. Στον ιστότοπο του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας "west channel" -που κάλυψε και τηλεοπτικά την διαμαρτυρία- αναγράφεται:
Δίωρη παρουσία στο κέντρο της Φλώρινας σημειώθηκε σήμερα απο μέλη τριών εθνικιστικών οργανώσεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν με αφορμή τον εορτασμό του προφήτη Ηλία στο δημοτικό διαμέρισμα της Μελίτης. Στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης κατηγόρησαν όλους όσους προσπαθούν όπως είπαν να αλλοιώσουν την ιστορία της περιοχής. Μετά την συγκέντρωση αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα ενώ αισθητή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.
Εννοείται πως αν είχαμε κάψει αυτοκίνητα, σπάσει μαγαζιά, συγκρουστεί με την Αστυνομία ή είχαμε επιτεθεί και τραυματίσει κόσμο, θα είμασταν πρώτη είδηση και στα πανελλαδικά τηλεοτπικά δίκτυα, που κρύβουν διαρκώς και έντεχνα ότι δεν βολεύει τα αφεντικά τους και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ξυδάκι...
"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου