Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

89η επέτειος μνήμης και τιμής στον Ίωνα Δραγούμη


Ίων Δραγούμης, ο πάντα επίκαιρος οραματιστής του Ελληνισμού και του Κοινοτισμού.
Σε εποχές κατά τις οποίες η επιβουλή κατά των εθνικών μας δικαίων είναι πλέον ολοφάνερη και τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματά της διαρκώς μεγαλώνουν, μορφές τολμηρές και αγωνιστικές όπως αυτή του Ίωνος Δραγούμη είναι πράγματι διαχρονικές.
Σε περιόδους που όλοι αισθάνονται την ανάγκη της εθνικής ομοψυχίας και την πάταξη των κομματικών φανατισμών, πανελλήνια μηνύματα, όπως αυτά που απέδωσε η φλογερή γραφίδα του Ίωνος Δραγούμη, από τα μέρη εκείνα όπου ο Ελληνισμός έδινε μάχη για την επιβίωσή του ή την ιστορική του δικαίωση (Αλεξανδρούπολη, Μοναστήρι, Πύργο, Φιλιππούπολη, Αδριανούπολη) είναι αληθινά πολύτιμα.
Συμπληρώνονται 89 χρόνια από την θλιβερή ημέρα της δολοφονίας του Ίωνος Δραγούμη την ημέρα που ο φρικτός κυκλώνας του Διχασμού παρέσυρε και έσβησε μια πραγματική ελπίδα για τον τόπο. Τα δημιουργήματά του και η ίδια η θυσία του, αποτελούν αιώνια μηνύματα και διδαχές στους Έλληνες -και ιδιαιτέρως στους νέους- κάθε εποχής. Ειδικά σήμερα που η ευρισκομένη σε εξέλιξη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» αγγίζει όλο και περισσότερο την πατρίδα μας, οι ιδέες του Ίωνος Δραγούμη αντηχούν επίκαιρες, ιδίως σε όσους αντιστέκονται σε κάθε ξένη επιβουλή και στον επικίνδυνο εφησυχασμό.
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του μεγάλου οραματιστή του Ελληνισμού, η Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Ίωνος Δραγούμη και η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΝΕ.Ο.Σ.) συνδιοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση τιμής την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009 και ώρα 7.30 μ.μ. στην λευκή στήλη (έναντι ξενοδοχείου Χίλτον, Βασ. Σοφίας 73) εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή, κτυπημένος από τις σφαίρες του Εθνικού Διχασμού.
H εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται τα τελευταία 26 χρόνια με συνέπεια. Στην φετινή εκδήλωση όπου θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Κουριαννίδης.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Θερμοπυλών Μνήμη 2009: Τιμή στους Ήρωες της Φυλής

Εκατοντάδες Εθνικιστές Τίμησαν Εκείνους που με το Αίμα τους έδωσαν Ελληνικό χρώμα στην Αιωνιότητα.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ........


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ
Υποστηρίζουν οι Αλβανοί στα Καλύβια Αττικής.
Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.

Το πρόβλημα ξέφυγε από όταν μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσαν στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, δείχνοντας τους μαχαιριά, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν στο δυναμικό του σχολείου.

Όταν οι Ελληνόψυχοι μαθητές άρχισαν να αντιδρούν τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς για να επιτύχουν την τρομοκρατία τους στους Έλληνες μαθητές.

Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.

Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.

Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ιδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).

Ο κατά 4η τετραετία Συριζέος δήμαρχος Καλυβίων ανύπαρκτος στο πρόβλημα του χωριού, ίσως να έχει πάει κάπου διακοπές.

Η Άμεση Δράση πάλι είναι ο ποιο τακτικός πελάτης της πλατείας, συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!

Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξαναεπιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας!

Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.

Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινός τους την στήνουν σε ένα - ένα στα Ελληνοπουλα (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί, ακόμα και τα χαρακώνουν με μαχαίρια!!!

Οι 20μελή συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, σπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο της Ανατολικής Αττικής τα Καλύβια, που πολύ φοβάμαι ότι τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας και όπως στα Καλύβια ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι.

Και τα παιδιά και οι πολίτες ζουν σε έναν εφιαλτικό κόσμο που άλλοι έπλασαν για αυτούς... Και η ζωή συνεχίζεται....


Ονειροπλάστρια

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ...

Η ταινία ντοκιμαντέρ «Το Βουνό Της Σιωπής»
Η ταινία ντοκιμαντέρ για την Ηρωική 181 ΜΠΠ/191 ΠΟΠ αποτελείται από ένα 57λεπτο ντοκιμαντέρ και ένα 35λεπτο ντοκιμαντέρ.
Η ταινία αφορά τη τραγική ιστορία των ηρωικών μονάδων 181 ΜΠΠ(Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού) και 191 ΠΟΠ(Πυροβολαρχία Ορεινού Πυροβολικού). Οι δύο μονάδες στις 23 Ιουλίου 1974 βρέθηκαν σε μάχη ενέδρα, εν ώρα κατάπαυσης του πυρός και καταστράφηκαν οικτρά. Η μάχη κράτησε περίπου δύο ώρες και οι πυροβολητές βρέθηκαν να μάχονται μάχη σώμα με σώμα με Τούρκους κομάντος, αρνούμενοι να εγκαταλείψουν τα πυροβόλα τους, πιστοί στις διαταγές τους.
Οι δύο μονάδες μετρούν 39 αγνοούμενους και 5 πεσόντες, αριθμός μεγάλος για μονάδες πυροβολικού. Ανάμεσα τους, αγνοούμενος κι ο διοικητής Ανχης(ΠΒ) Στυλιανός Καλπουρτζής. Κατά τη μάχη συνελήφθησαν 48 αιχμάλωτοι. Οι περισσότεροι δε πυροβολητές τραυματίστηκαν.
Το μεγαλύτερο μέρος των δύο ντοκιμαντέρ, στο οποίο περιλαμβάνονται δεκάδες μαρτυρίες επιζώντων πολεμιστών της Ηρωικής 181 ΜΠΠ και της 191 ΠΟΠ, έχει γυριστεί στο χώρο της Τραγικής και συνάμα Επικής μάχης ενέδρας της 23ης Ιουλίου στις κατεχόμενες από τον Αττίλα περιοχές της Ασιεντρούσας Συγχαρί, στα κατεχόμενα στρατόπεδα της 181 ΜΠΠ και της 191 ΠΟΠ στα χωριά Τρίκωμο και Συγχαρί και στο ¨Μουσείο¨ Καραογλάνογλου στη περιοχή Πέντε Μίλι.
Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται πλάνα από τουρκική ταινία, η οποία δείχνει τη καταστραμμένη φάλαγγα λίγες μόλις μέρες μετά το ολοκαύτωμα.
Το ντοκιμαντέρ καταπιάνεται και με τα γιατί, της τραγωδίας που στιγμάτισε και στοίχειωσε τις ψυχές των πυροβολητών που επέζησαν.
Το ντοκιμαντέρ «Το Βουνό της Σιωπής» είναι μια ταινία αφιερωμένη σε αυτούς που πολέμησαν και χάθηκαν στην ενέδρα της Ασιεντρούσας, στο βούνό που σηκώνει τη σημαία της ντροπής μας. Είναι μια ταινία που αφιερώνεται και σε όσους κατάφεραν να επιβιώσουν της αιχμαλωσίας, σε όσους διάβηκαν κατακρεουργημένοι τις κορυφές του Πενταδακτύλου και επέστρεψαν.
Την γενική επιμέλεια, ιστορική έρευνα και σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Αίμιλη Μιχαήλ και την μουσική επένδυση ο γνωστός συνθέτης και μουσικός παραγωγός Ανδρέας Γιωργαλλής
Τα δύο ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στα πλαίσια των επετειακών εκπομπών του Ιουλίου από το ΡΙΚ1 τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009 στις 21:15 και τη Τρίτη 21 Ιουλίου 2009 στις 22:15.
Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Πυροβολικού έχει επωμιστεί το οικονομικό κόστος της ταινίας αυτής υποστηριζόμενος από τους χορηγούς μας, η οποία αποτελεί μια ακόμα προσφορά του προς την Ιστορία της Πατρίδας μας.
Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η πρόταση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Κυπριακής Βουλής για το Άνοιγμα του Φακέλου της Κύπρου, Βουλευτή κου Μαρίνου Σιζόπουλου, για παράδοση τόσο των αμοντάριστων πλάνων όσο και των δύο ολοκληρωμένων ντοκιμαντέρ στη Κυπριακή Βουλή, σαν την συνεισφορά του Συνδέσμου μας στο έργο της Επιτροπής.
Πέρα της παραπάνω πρότασης σημειώνουμε και τη παράκληση εκ μέρους του Υπουργείου Άμυνας για τη προβολή της ταινίας σε όλα τα στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς

Συντελεστές
Δημοσιογραφική Έρευνα – Κείμενα: Αίμιλη Μιχαήλ
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Πανίκος Δημητρίου
Κινηματογράφηση: Πανίκος Δημητρίου
Αφήγηση: Δημήτρης Φυριός
Επεξεργασία Ήχου και Εικόνας: CITY STUDIOS
Μοντάζ – Γραφικά: Σάββας Χριστίδης
Μουσική: Ανδρέας Γεωργαλλής
Σκηνοθεσία: Αίμιλη Μιχαήλ
Παραγωγή: Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Πυροβολικού
Έτος Παραγωγής: 2009

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ


ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Πρώτο θέμα -και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς- ήταν η δυναμική και μαζική παρουσία των Αγωνιζομένων Ελλήνων στην πόλη ης Φλώρινας. Στον ιστότοπο του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας "west channel" -που κάλυψε και τηλεοπτικά την διαμαρτυρία- αναγράφεται:
Δίωρη παρουσία στο κέντρο της Φλώρινας σημειώθηκε σήμερα απο μέλη τριών εθνικιστικών οργανώσεων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν με αφορμή τον εορτασμό του προφήτη Ηλία στο δημοτικό διαμέρισμα της Μελίτης. Στην συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο κέντρο της πόλης κατηγόρησαν όλους όσους προσπαθούν όπως είπαν να αλλοιώσουν την ιστορία της περιοχής. Μετά την συγκέντρωση αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα ενώ αισθητή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.
Εννοείται πως αν είχαμε κάψει αυτοκίνητα, σπάσει μαγαζιά, συγκρουστεί με την Αστυνομία ή είχαμε επιτεθεί και τραυματίσει κόσμο, θα είμασταν πρώτη είδηση και στα πανελλαδικά τηλεοτπικά δίκτυα, που κρύβουν διαρκώς και έντεχνα ότι δεν βολεύει τα αφεντικά τους και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ξυδάκι...
"ΣΤΟΧΟΣ"

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Απέναντι στη δουλικότητα,την υποχωρητικότητα και την ανευ όρων παράδοση της Πολιτείας.
Απέναντι στους εγκάθετους, τους πρακτορίσκους, τα όργανα της «Νέας Τάξης» και τους παραχαράκτες της Ιστορίας, στεκόμαστε εμείς, Έλληνες που με πράξεις και όχι με λόγια, υπερασπιζόμαστε τα Όσια και Ιερά μας και υπεραμυνόμαστε του Εθνικού συμφέροντος και της Τιμής της Πατρίδας.
Έλληνες που δεν παραδίδουμε σε κανέναν και με κανέναν τρόπο το όνομα της Μακεδονίας μας. Έλληνες που αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο στις επιθέσεις και τις προβοκάτσιες εντεταλμένων και χρηματοδοτούμενων ανθελλήνων, εχθρών της Ελευθερίας και της Μακεδονίας μας.
Στάσου στο πλευρό μας και κάνε τη φωνή σου πιό δυνατή και πιό αποτελεσματική.
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
ΦΛΩΡΙΝΑΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
(ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΣΠΑΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" - ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Απο τις 6:30 το απόγευμα περίπου 150 άτομα περιφρουρούσαν την Πλατεία Αττικής απο τους επαγγελματίες αντιρατσιστές και τα τσιράκια τους.
Όσο περνούσε η ώρα -και μέχρι τις 9 το βράδυ- άρχισαν να ξεθαρρέουν όλο και περισσότεροι κάτοικοι.
Μάλιστα δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έπαιρναν στο τηλέφωνο φίλους τους να κατέβουν στην Πλατεία και να καθίσουν στο παγκάκι!
Τόσο... φοβερό είναι πλέον για τους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών να κάθονται στα παγκάκια των πλατειών τους!
Στην πλατεία Αττικής ο αριθμός των Ελλήνων έφτασε περίπου τους 400... Και είναι μόνο η αρχή!
Γιατί ως γνωστόν είναι να μην γίνει η αρχή!
Η κατάσταση σε όλες τις πλατείες του κέντρου των Αθηνών θα διορθωθεί όχι απο την ανύπαρκτη ούτως ή άλλως Πολιτεία και τις Αρχές της αλλά ΜΟΝΟ απο τον Ελληνικό Λαό... Που ξέρει τους τρόπους!

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ..Διαμαρτυρία κατοίκων Πλατείας Αττικής



Διαμαρτυρία κατοίκων Πλατείας Αττικής για την λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά, την βία.


Ενωμένοι να σώσουμε την γειτονιά μας, την πόλη μας. Ας ενώσουμε τις φωνές μας.

Όλοι στην συγκέντρωση στην Πλατεία Αττικής.

Όλοι στην διαμαρτυρία.

Κανένας δεν περισσεύει.

Όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009 στις 7:30 το απόγευμα, Αδμήτου και Αγορακρίτου,
Πλατεία Αττικής.

Κανένα γκέτο, πουθενά στις πόλεις μας.

Η σιωπή είναι συνενοχή, η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Ένας ο αγώνας παντού, ένας στόχος, ένας σκοπός.

Η Ε.Ε αναγνωρίζει έμμεσα τα Σκόπια ως Μακεδονία!!!


Την κατάργηση των θεωρήσεων εισόδου για τους πολίτες της ΠΓΔΜ, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις χώρες της ζώνης του Σένγκεν, ανακοίνωσε σήμερα στα Σκόπια, ο υπατος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ), Χαβιέρ Σολάνα.
Έχοντας όλοι οι Σκοπιανοί διαβατήριο που είναι από ένα κράτος με το όνομα Μακεδονία ,σημαίνει ότι πλέον δεν χρειάζετε βίζα για να μπουν στην Ελλάδα έστω και εάν γράφουν πάνω σκέτο Μακεδονία..
«Φέρνω καλά νέα σε σάς και στη χώρα σας σχετικά με το καθεστώς των θεωρήσεων εισόδου. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό θέμα. Αυτό θα επιλυθεί και ελπίζω ότι σε μερικές ημέρες θα έχετε λάβει τις καλές ειδήσεις. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει τους ανθρώπους στη χώρα σας, και κυρίως τους νέους, να μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα και να έρχονται πιο κοντά με τους πολίτες των χωρών της Ε.Ε.», δήλωσε ο κ. Σολάνα, μετά τη συνάντηση που είχε, το μεσημέρι, στα Σκόπια, με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ανάλογο μήνυμα απηύθυνε χθες και στο Βελιγράδι, κατά τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία της Σερβίας.
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένεται αύριο να απευθύνει σύσταση προς το Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. για την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου, για τους πολίτες της ΠΓΔΜ, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου. Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ από τις αρχές του 2010.
Εξάλλου, ο κ. Σολάνα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία της Ε.Ε. με την ΠΓΔΜ. «Σήμερα, δεν κομίζω ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Μεταφέρω, όμως, πνεύμα εποικοδομητικής και καλής συνεργασίας», δήλωσε και σημείωσε ότι για την ενίσχυση της πορείας της, στο δρόμο για την ένταξη στην Ε.Ε., η ΠΓΔΜ πρέπει να συνεχίσει την υλοποίηση των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων και να εφαρμόσει πλήρως τους νόμους, που απορρέουν από την ειρηνευτική Συμφωνία της Οχρίδας.
Όσον αφορά την εκκρεμότητα της ονομασίας, ο κ. Σολάνα εκτίμησε πως υπάρχει ενθουσιασμός και βούληση για την επίλυσή του. «Το ζήτημα της ονομασίας είναι σημαντικό και πρέπει να επιλυθεί. Νομίζω πως όλοι έχουν τη διάθεση να λυθεί το ζήτημα αυτό, στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών», είπε ο υπατος εκπρόσωπος της Ε.Ε. για την ΚΕΠΠΑ και πρόσθεσε: «Η Ε.Ε. δεν έχει ευθύνη για τις διαπραγματεύσεις, όμως, αν μπορούμε να βοηθήσουμε, θα βοηθήσουμε».
Από την πλευρά του, ο κ. Γκρούεφσκι δήλωσε ότι ενημέρωσε τον κ. Σολάνα για τις προσπάθειες, που καταβάλλει η κυβέρνησή του σχετικά με την εκπλήρωση των κριτηρίων εκείνων, που θα επιτρέψουν την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.. Η ΠΓΔΜ «θα πράξει τα μέγιστα για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την κατεύθυνση αυτή», υποσχέθηκε.
Ο κ. Σολάνα θα συναντηθεί στα Σκόπια, και με τον ηγέτη του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι, καθώς και με τον αρχηγό του κόμματος της αντιπολίτευσης, «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση», Μπράνκο Τσερβένκοφσκι. Αργά το απόγευμα, ο κ. Σολάνα θα μεταβεί στην Πρίστινα (Κόσοβο), ενώ την Τετάρτη θα επισκεφθεί την Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο), όπου θα ολοκληρώσει την περιοδεία του.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....




Τα απλυταριά του Ατλαντίς fm μας μαζεύτηκαν εχθές Σάββατο 4/7/09 στο Λαγονήσι και αφού μας πείρε η μπόχα τους για τα καλά, παρευρεθήκαμε σε μια συναυλία (όπως βλέπετε και στις άνωθεν φωτογραφίες) που έδωσαν για αυτούς οι magic de spell για τους οποίους οργανοπαίκτες εκείνο που πρέπει να επισημάνουμε ιδιαίτερα είναι ότι την συναυλία την αφιερώσανε στην «επανάσταση του Δεκεμβρίου» !!! και εφόσον μας έπεισαν ότι κάνουν όνειρα και για άλλες τέτοιες επαναστάσεις... Εμείς το μόνο που έχουμε να αφιερώσουμε προς τον τραγουδιστή (ο θεός να τον κάνει τραγουδιστή) είναι αυτό που λέει και λαός χρόνια τώρα ότι : «το πολύ το τίκι τάκα κάνει το παιδί μαλάκα»!...
Ονειροπλάστρια

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΜΙΚΤΟΙ ΓΑΜΟΙ...ΑΙΣΧΟΣ!

Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια μας βομβαρδίζει με σειρές και ταινίες, ξεφτυλιστικές, που προβάλουν, προπαγανδίζουν και αναδυκνείουν, σχέσεις Ελλήνων – αλλοδαπών.
Λένε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην αγάπη και αυτό είναι έσχατο ψεύδος, γιατί στατιστικά οι μικτοί γάμοι στην Ελλάδα γίνονται κυρίως για το συμφέρων, συμφέροντα οικονομικά η συμφέροντα που εξυπηρετούν την άδεια παραμονής τους.
Οι αδίστακτοι αλλοδαποί πουλάνε φούμαρα, αγάπης, στους για κάποιο λόγω, κοιμισμένους, άβουλους Έλληνες. Παίρνουν αυτό που θέλουν από αυτούς και μετά τους αφήνουν να αναρωτιούνται από που τους ήρθε.
Αποδειχτικό στο άνωθεν είναι και πάλι τα στατιστικά των διαζυγίων μικτών γάμων που 99 στους 100 γάμους διαλύονται και με καθόλου ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για τους Έλληνες. Ο όρος οικογένεια είναι ουσιαστικός και όχι τυπικός.
Είναι μία ομάδα ανθρώπων που συνδέεται βαθιά, αλληλοϋποστηρίζετε, αλληλοβοηθιέται, και προϋποθέτει μια βαθιά χωρίς όρους απέραντη αγάπη. Με ήθος, αρχές και καθαρή συνείδηση ώστε να βοηθάει το κάθε μέλος της να βρεί την ανθρώπινη ταυτότητα του, και να προχωρήσει αργότερα στον δρόμο που ορίζεται για τον καθένα να βαδίσει ηθικά και ενάρετα.
Πώς λοιπόν μια Ελληνίδα γυναίκα πιστεύει ότι θα δημιουργήσει μια σωστή οικογένεια με έναν απολίτιστο χωρίς ήθη και αρχές άντρα;(οι οποίοι είναι η μέγιστη πλειοψηφία στην Ελλάδα). Γιατί είναι τόσο αφελείς.. Ας σκεφτεί λίγο βαθύτερα από το επιφανειακό που σκέφτεται τώρα, το απλό- τι πιστεύει ότι μπορεί να της προσφέρει ένας αλλοδαπός περισσότερο από έναν Έλληνα (και δεν μιλώ για υλικά αγαθά) στην παρούσα εποχή, τι κοινά και τι μέλλον μπορεί να έχουνε;
Από την άλλη πως ένας Έλληνας άντρας, με τι κριτήρια θέλει να δεσμευτεί με μια αλλοδαπή γυναίκα; Η πλειοψηφία των αλλοδαπών γυναικών στην Ελλάδα είναι ελαφριών ηθών, ξιπασμένες, ανοικοκύρευτες (η προσποιούνται τις νοικοκυρές μέχρι τον γάμο) και κουτοπόνηρες. Θέλει αυτός ο άντρας να κάνει παιδιά, που να φέρουν όλα τα άνωθεν κουσούρια, από τον παραδειγματισμό της μητέρας τους; Ας σκεφτούν και αυτοί οι άντρες, ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που οι αλλοδαπές γυναίκες τον πλησίασαν και μεγάλη ευκολία αποφάσισαν να τον παντρευτούν σαν να είναι ο τελευταίος άντρας στον πλανήτη;…
Όσο για τους ηλικιωμένους φίλους μας, που ξελογιάζονται δυστυχώς, παρά την πείρα τους στην ζωή, από αλλοδαπές, ας ξυπνήσουν, ας πατήσουν στα πόδια τους, γιατί για αυτές τις γυναίκες είναι τα τέλεια θύματα προς πάσης φύσεως εκμετάλλευση.
-Γέροντες φίλοι, δεν ζούμε ποια στις εποχές, των νιάτων σας, του ρομαντισμού, και της ανιδιοτελής αγάπης. Τώρα καραδοκούν αυτές οι γυναίκες σαν τα κοράκια, να σας εκμεταλλευτούν, να σας πιούν το αίμα, την ψυχή και να καπηλευτούν κάθε υλικό αγαθό που κατέχεται. Πιστέψτε με ο εσωτερικός σας κόσμος δεν τις συγγηνεί καθόλου, ούτε αξίζουν την αγάπη σας. Κοινή λογική είναι όλη η ιστορία, οι αλλοδαποί παντρεύονται Έλληνες μόνο για το συμφέρων τους, το οικονομικό ή την εξασφάλιση της άδειας παραμονής τους εδώ. Αυτή είναι η ψυχρή πραγματικότητα.
Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν φθείρει μόνο αυτούς που εξαπατώνται και πέφτουν στα δύχτια της πλάνης των μικτών γάμων, αλλά δυστυχώς έχει και μεγάλο αντίκτυπο και στην Ελληνική κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Εφόσον τα τέκνα που δημιουργούνται από αυτούς τους γάμους, δεν έχουν σωστή παιδεία, αρχές, και ήθος (καθώς αυτά δεν τα διαθέτουν κατά το ήμηση οι οικογένειες τους), αυτά τα παιδία έχουν δύο πατρίδες, μιλάνε δύο μητρικές γλώσσες, και ας μην αναφερθώ στο θέμα θρησκεύματος τους… αυτά τα παιδιά πάντως σίγουρα δεν γεννιούνται Έλληνες, στρατιώτες που θα υπερασπιστούν τα ιδανικά μας, το έθνος μας και δεν θα το αγαπήσουν όσο εμείς οι Ελληνόψυχοι… και άλλα πολλά..
Εάν λοιπόν όλοι οι Έλληνες κάνανε μικτούς γάμους, θα δημιουργούσαμε μια –κοινωνία μπάχαλο- άναρχη που θα σήμαινε το τέλος του φωτισμένου Ελληνικού πολιτισμού που έχουμε την τιμή να ανήκουμε! Έλληνες ξυπνήστε, μην συμβάλλεται στο ξεπάστρεμα του Ελληνισμού!!!!
ονειροπλάστρια

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..


ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ..



Ποιον δουλεύουν εκεί στην γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού που κρατάνε, εγκλείστους τους 17Νοεμβρίτες…Δηλαδή άμα θες να περάσεις καλά στην φυλακή πρέπει να σκοτώσεις και να ληστέψεις στο όνομα της αναρχίας όπως κάνανε οι 17Νοεμβρίτες; Και λέω να περάσεις καλά, γιατί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι 17Νοεμβρίτες στον Κορυδαλλό, δέχονται «ιδιαίτερη» και αξιοζήλευτη μεταχείριση, που καμία σχέση δεν έχει με τους υπόλοιπους τροφίμους του Κορυδαλλού…Οι 17Νοεμβρίτες χαίρονται τις ανέσεις στα κελιά τους που τους παρέχουν τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων (!) για να μην κουράζονται, (καλά δεν μιλάμε για τα αυτονόητα-τηλεοράσεις και filmnet), κουζίνες και φούρνους μικροκυμάτων, όπως και προσωπικά ψυγεία σε κάθε κελί, (την στιγμή που στους υπόλοιπους τροφίμους των φυλακών ευρύτερα, απαγορεύονται όλα αυτά, που για ψυγείο χρησιμοποιούν μια τσάντα με φενιζόλ και αναγκάζονται να αγοράζουν καθημερινός πάγο για να διατηρούν τα πράγματα τους δροσερά..), ακόμα και το επισκεπτήριο τους γίνεται εντελώς με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους φυλακισμένους, γιατί ενώ σε όλους υσχείει το επισκεπτήριο με διαχωριστικό τζάμι ανάμεσα σε τρόφιμο και επισκέπτη για τους 17Νοεμβρίτες το επισκεπτήριο γίνεται σε τραπεζάκι, χωρίς κανένα διαχωριστικό και με κάθε ελευθερία «αγγίγματος» με τους επισκέπτες τους...Από την μία οι 17Νοεμβρίτες τάσσονται κατά του συστήματος και του κράτους και φωνάζουν για την περιβόητη «ισότητα των ανθρώπων» από την άλλη με την στάση τους γίνονται κράχτες της ανισότητας και του ψέματος…Απειλώντας μάλιστα, τους αρχιφύλακες τους ότι άμα δεν τους κάνουν τα «χατίρια» θα τους συκοφαντήσουν σε γνωστά «Ενημερωτικά Έντυπα»… Το πιο προκλητικό μάλιστα είναι ότι «εικονικά» οι 17Νοεμβρίτες φαίνονται να δουλεύουν στις φυλακές, (υποτίθεται η συνεργασία τους με το σύστημα των φυλακών, κάνοντας τα λεγόμενα μεροκάματα, τους βοηθάει να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχήτερα), έλα όμως που όπως προείπα η δουλειά τους εμφανίζεται μόνο στα χαρτιά (στα οποία ο Ξηρός για παράδειγμα εμφανίζεται σαν τραυματιοφορέας χοχοχο) δεν κουνούν δαχτυλάκι οι 17Νοεμβρίτες στις φυλακές αλλά οι δεσμοφύλακες τους είναι «υποχρεωμένοι» (για να «τα έχουν καλά» με τους ανώτερους τους που τους έδωσαν αυτές τις εντολές) να υπογράφουν ότι τους είδαν να εργάζονται κανονικά….Αυτά και πολλά άλλα ανάρμοστα διαδραματίζονται στην πτέρυγα των 17Νοεμβριτών.. Μην τους χάσουν και από πελάτες!!!
Ονειροπλάστρια

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

αυτή είναι η απάντηση των ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΦΩΚΑΕΩΝ στις ηλιθιότητες των Τούρκων...


Αυτή είναι η απάντηση των ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΦΩΚΑΕΩΝ στις ηλιθιότητες των Τούρκων και στην "Αυτοκράτειρά" μας,. (Τρομάρα της).

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΕΝΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!...


Αρχικά πιστεύω, ότι η νεολαία που ανήκει στον αναρχικό χώρο, είναι κατευθυνόμενα ζώα, με χαμηλή νοημοσύνη και μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα. Αντικοινωνικοί χαρακτήρες, εγωιστές, θρασύδειλοι, απερίσκεπτοι, εννοείτε ελαφρών ηθών, ψευτοεπαναστάτες και άλλα πολλά. «Αναρχικός» γίνεται κάποιος που νομίζει ότι είναι μαγκιά να αντιδρά σε κάθε τι κοινωνικά ορθό. Νομίζει ότι με το να τριγυρίζει άπλυτος και βρώμικος , με μαύρα ρούχα, παραμάνες στο μπουφάν του, σκισμένα παντελόνια, πολλά σκουλαρίκια. Μια μπύρα η ένα τσιγαριλίκι στο χέρι, τον καθιστά «ξεχωριστό Άνθρωπο»! νομίζει ότι εάν κάνει χουλιγκανισμούς, σπάει και καίει περιουσίες, τρομοκρατεί κόσμο, κλέβει, λερώνει τοίχους με τα σαχλά απολίτιστα συνθήματα του, απέχει από τις στρατιωτικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις και άλλα πολλά, νομίζει ότι με τα άνωθεν είναι πολύ μάγκας, απτόητος, ανίκητος, Σουπεράνθρωπος! (ΝΟΜΙΖΕΙ!)… Είναι ένας κουτός ανθρωπάκος που δεν έχει ούτε ιερά ούτε όσια, και πιστεύει σε έναν ουτοπικό κόσμο, χωρίς σύνορα, χωρίς αφεντικά και εργάτες, χωρίς ιδανικά, πατρίδα, αρχές, μπασταρδεμένο και εκτός ελέγχου.. Έκλεισα για λίγα λεπτά τα μάτια μου και σκέφτηκα πως θα ήταν ο κόσμος άμα όλοι οι άνθρωποι ήταν αναρχικοί, δηλαδή πως θα ήταν ο κόσμος που οραματίζονται αυτά τα ανθρωπάκια να δημιουργήσουν, φρικτές εικόνες διαπέρασαν το μυαλό μου, τις οποίες όμως θα σας περιγράψω: εκατομμύρια άνθρωποι τεμπέληδες, ξαπλωμένοι από εδώ και από εκεί, μέσα στην πρέζα και την απλυσιά, κατεστραμμένες πόλεις και μπάζα, εφόσον δεν θα υπάρχουν εργάτες να τα συντηρήσουν. Παιδιά που θα παίζουν μέσα σε σκουπιδόλοφους εφόσον δεν θα υπάρχουν εργάτες να τα μαζέψουν. Παιδία που δεν θα γνωρίζουν ποιοι είναι οι γονείς τους εφόσον ο όρος οικογένεια θα έχει καταργηθεί, και θα είναι προϊόντα οργίων και αιμομιξιών μιας συνηθισμένης ξελογιάστρας άναρχης νύχτας… Αρρώστιες θα θερίζουν όλους τους, εφόσον δεν θα υπάρχουν γιατροί και νοσοκομεία να τους περιθάλψουν. Πτώματα και δυσοσμία θα υπήρχαν παντού εφόσον δεν θα υπήρχαν εργάτες να τους θάψουν και να συντηρούν τα νεκροταφεία. Αγράμματα πλάσματα εφόσον δεν θα υπάρχουν δάσκαλοι και σχολεία (να δω ποιος θα διαβάζει τον τσελεμεντέ τους..). πλάσματα που δεν θα ξέρουν να μιλάνε και θα βγάζουν ήχους μουγκρίζοντας και θα συνενοούντε στην νοηματική σαν τους παλαιολιθικούς ανθρώπους εφόσον θα έχουν αναμειχτεί όλα τα έθνη και τα κράτη και θα υπάρχει πολυγλωσσία. Άθεοι φυσικά. Γυμνοί και ξυπόλυτοι, η τυλιγμένοι με φύλα δέντρων, εφόσον δεν θα υπάρχουν εργοστάσια να παράγουν ρούχα και υποδήματα. Πνιγμένοι στις ψείρες εφόσον δεν θα υπάρχουν κομμωτήρια να κουρευτούν και σκευάσματα για τις ψείρες τους. Θα πλένονται σε ποτάμια και θάλασσες το καλοκαίρι και θα βγαίνουν στην βροχή τον χειμώνα χωρίς φυσικά σαπούνι γιατί και αυτό είναι προϊόν εργοστασίου. Θα λύνουν τις διαφορές τους μόνο με ξύλο και ανθρωποκτονίες, εφόσον δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη και αρχές, έτσι θα παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. Φυσικά δεν θα έχουν την πολυτέλεια να έχουν ρεύμα, πόσιμο νερό και τηλέφωνο (!) εφόσον είπαμε τα εργοστάσια παραγωγής τους θα έχουν λουκέτο.. θα περιορίσουν τα ταξίδια τους εφόσον θα μετακινούνται μόνο με γαϊδούρια, άλογα, ελέφαντες, καμήλες και αλλά συμπαθή τετράποδα, εάν έχει καλό καιρό θα μπορούν να περνάνε στα κοντινά νησιά με αυτοσχέδιες πατέντες σχεδίας η άλλες βαρκούλες, εάν και σαν τεμπέληδες που θα είναι θα απαξιούν τον ρομαντισμό του κουπιού… και ας μην τα πολυλογώ πολλές ακόμα εικόνες τέτοιου είδους φρίκης φαντάστηκα.. και ενώ σκέφτηκα πολλά να τους πω θα τους πω μόνο ένα για τον κόσμο που οραματίζονται να φτιάξουν: οι παλαιολιθικοί άνθρωποι που θέλουν τόσο πολύ να τους μοιάσουν, εξελιχτήκαν και δημιούργησαν πολιτισμούς μεγάλους και φωτεινούς, οι αναρχικοί εφόσον δεν θέλουν πολιτισμό και εξέλιξη, μονόδρομος είναι η πορεία τους, θα πεθάνουν άδοξα μέσα στο παράλογο έργο τους, εάν ποτέ το πετύχουν (χαχαχα), θα εξαφανιστούν, και θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες.. Άρα αυτό το οποίο οραματίζονται τώρα και προπαγανδίζουν, ρεαλιστικά, είναι η σίγουρη πορεία τους προς τον θάνατο, και η εξαφάνιση του ανθρώπινου γένους σε όλο τον πλανήτη… Ας επιστρέψω τώρα στην αναφορά μου στους σημερινούς νεολαίους αναρχικούς, συγκεκριμένα σε αυτούς που ανήκουν στην Ελληνική φυλή. Ρίχνω της ευθύνες της κατάντιας τους αποκλειστικά στις οικογένειες τους, που τους δημιούργησαν και τους έπλασαν, ανόητους ανθρώπους, που κάποιοι πονηρότεροι τους άρπαξαν και τους αποχαυνώσαν τελείως για να εξυπηρετούν απερίσκεπτα τα δικά τους συμφέροντα, με την ύπαρξη τους, νομίζοντας ότι εκτελούν θείο έργο, ζώντας σε μια ψευδαίσθηση. Αλλά συγχρόνως βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό αυτούς που τους υποκινούν, να πράττουν τα εγκλήματα τους κατά της κοινωνίας κρυφά και ανεξέλεγκτα, εφόσον όλα τα βλέμματα είναι τραβηγμένα επάνω στους «αναρχικούς». Οι γονείς είναι οι μόνοι υπεύθυνοι και θα έπρεπε να τους κόψουν τον αέρα για το παράλογο που ζούνε, να τους συνετίσουν, να τους διδάξουν ήθη, αρχές και έθιμα, Ελληνικό πολιτισμό, να τους δώσουν αγάπη, αληθινά όνειρα και στόχους. Να τους δώσουν ιδανικά, λόγω ύπαρξης, οράματα ορθά και να τους μάθουν να αγαπάνε το Ελληνικό έθνος, να το τιμάνε και τον λόγω που είναι τιμή τους που γεννήθηκαν σε αυτό. Οι γονείς που γεννάνε αναρχικά παιδιά, θέλουν κρέμασμα, γιατί είναι γονείς που δεν ήταν άξιοι να τεκνοποιήσουν, εφόσον δεν διαθέτουν τον χρόνο και τον τρόπο να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Γιατί οι αναρχικοί τι είναι; (εκτός από ζώα), παιδιά που δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς μαζί τους, και τους πλημμύρισαν ψυχολογικά προβλήματα, έγιναν απροσάρμοστοι και θέλουν με κάθε τρόπο να απασχολούν τον κόσμο γύρω τους είτε με την παρουσία τους είτε με τις απροσάρμοστες πράξεις τους. Ευτυχώς για εμάς τους Ελληνόψυχους η μάζα αυτού του αναρχοβλαμένου φαινόμενου είναι ακόμα μικρή στην Ελλάδα. Στο χέρι μας είναι να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, δημιουργώντας εμείς τις σωστές οικογένειες. Όσο για αυτούς τους λίγους που ήδη υπάρχουν το κράτος θα μπορούσε να δώσει την λύση, όταν απελάσει τους αλλοδαπούς εγκληματίες, και αδειάσουν οι φυλακές και τα αναμορφωτήρια, να τους κλείσει μέσα για αναμόρφωση, με την βοήθεια ψυχολόγων και εκπαιδευτικών. Αλλά επειδή και στο σύστημα υπάρχουν πολλοί που τους εκμεταλλεύονται για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων, εμείς οι Ελληνόψυχοι και πάλι είμαστε προς το παρών οι μόνοι εκτελεστές και τρομοκράτες του καταστροφικού τους έργου. Άρα πρέπει να τους κυνηγάμε με κάθε νόμιμο (η μι) τρόπο μπορούμε (βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί).. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε να ξεπαστρεύουν την Ελλάδα μας. Πρέπει να είμαστε μπροστά τους σε κάθε κίνηση τους. Πρέπει να ξέρουν, ότι θα μας βρίσκουν εκεί, όπου και αν πάνε, θα τους σπάμε τον τζαμπουκά και την ψευτομαγκιά τους. Είναι σκουλήκια και τους πατάμε. Δεν έχουν καμιά αξία, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε, δεν έχουν μέλλον. Είναι λίγοι και έρχεται το τέλος τους!!!
Ονειροπλάστρια