Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Επείγει η Εθνική αφύπνιση των Ελλήνων…


Η συμπυκνωμένη αρνητική υπερένταση που πολιορκεί στις μέρες μας την πλειοψηφία των Ελλήνων, απειλεί να αγγίξει τα όρια της κοινωνικής σχιζοφρένιας.
Είναι τεράστια η απελπισμένη ανάγκη του «να ξεφύγουμε» λίγο από το παραλήρημα των μουμιοποιημένων μαζών, που ακολουθεί ένα ποτάμι χωρίς γυρισμό...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας πια που να μην το έχει νιώσει, να μην το έχει αντιληφθεί, ότι η αρχή έγινε, έχει ξεκινήσει η αλλοτρίωση κάθε φαντασίωσης για ανθρώπινη διαβίωση του Έλληνα πολίτη. Κάποιοι στοχεύουν στον ολοκληρωτικό αφανισμό του…
Η άνιση μεταχείριση των Ελλήνων πολιτών που πρωταγωνιστεί πλέον σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, είναι η αρχή της ρήξης της συνηθισμένης παθητικότητας, που ο καθένας, έβλεπε ως τώρα όλα τα φαινόμενα και τις καταστάσεις να ξετυλίγονται γύρω τους.
Μπούχτισε ο λαός από τις μυθοποιημένες υπερβολές του συστήματος. Μπούχτισε από τα παραμύθια στο θέατρο της ουτοπικής πολιτικής βαβούρας. Μπούχτισε από την αβεβαιότητα που τον φορτώνουν μέρα με την μέρα για το μέλλον του. Μπούχτισε από την μεταδοτική βλακεία και απληστία γύρω του.
Η ανεργία (που τον αφήνει στο περιθώριο), οι αλλοδαποί (που τον έχουν στο στόχαστρο, σαν τα κοράκια που καραδοκούν το φαί τους), η οικονομική εξαθλίωση (η αλλιώς ο μισθός της πείνας που παίρνει, και δεν του φτάνει ούτε για τις απαραίτητες ανάγκες του), η στείρα μόρφωση (η αλλιώς η ανθελληνική προπαγάνδα που διδάσκονται οι νέοι), η ταπείνωση (όταν τον αναγκάζουν να νιώθει ζητιάνος διεκδικώντας τα αυτονόητα δικαιώματα του), η ψυχολογική καταπίεση (η καταναγκαστική του πορεύση στο χωνευτήρι του παραλόγου αναξιοκρατικού συστήματος), η ανασφάλεια (που έχει χάσει τον ύπνο του) και πολλά άλλα που περικλείουν το τοίχος της ψευδαίσθησης στην καθημερινότητα του, πρέπει να αφανιστούν ..
Η Ελληνόψυχη φλόγα πυροδοτεί πια το σήμα μιας επανάστασης για την αφύπνιση της εθνικής συνείδησης που είναι το μοναδικό σωτήριο ΚΛΕΙΔΙ που θα ανοίξει τις πόρτες της αποκατάστασης για την ζωής μας… Η εθνική αναζωπύρωση είναι το κλειδί της επιβίωσης… Είναι το κλειδί της ισορροπίας, της ελευθερίας, της σωτηρίας του γένους μας. Μην κλείνεται τα μάτια στην αλήθεια που σας χαρίζεται.
Η Μάχη άρχισε…

Ονειροπλάστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου