Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.. ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ..


Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες αλλοδαπών, τον τελευταίο καιρό, για ξυλοδαρμούς από ένστολους..

Μπελά έχουν βρει όλοι οι αστυνομικοί ιδικά στο κέντρο της Αθήνας, όπου Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ προβλέπει, Μη κυβερνητικές οργανώσεις, και αντιρατσιστικές επιτροπές, από σωρό νεόπλουτων βουτυρομπεμπέδων, ψευτο-ευαισθητούλιδων πολιτών, όπως για παράδειγμα η Οργάνωση «Απελάστε τον ρατσισμό» ή «η Νέα Αρχή» να ζητάνε (εκτός από ένα σωρό ανυπόστατες κοτσάνες περί νομιμοποίησης των πάντων που συνηθίζουν) να σταματήσουν οι γνωστές επιχειρήσεις «σκούπας» για τους λαθρομετανάστες, και το χειρότερο από όλα είναι ότι τώρα με πάτημα τον νέο νόμο του προστάτη τους ανθελληνα υπουργό προπο, που ισχύει από αρχές Δεκεμβρίου και ξεβρακώνει τους αστυνομικούς με απειλή πειθαρχικών μέτρων για το παραμικρό, οι ευαισθητούληδες λοιπόν, ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες να ψευδομαρτυρούν, κάνοντας μηνύσεις και καταγγελίες στους απροστάτευτους αστυνομικούς για δήθεν ξυλοδαρμούς που υπέστηκαν σε υποτιθέμενους έλεγχους που τους γίνανε , ή ακόμα και κλοπές από αυτούς..

Οι καλά δασκαλεμένοι λαθρομετανάστες, με τους καλοπληρωμένους δικηγόρους τους από τους ευαισθητούλιδες, τραβάνε ως τα άκρα τις καταγγελίες τους, και είναι εντυπωσιακό το θεατρικό ταλέντο και ζήλο που δείχνουν!..

Μέχρι και πλαστά έγγραφα από ανύπαρκτους ιατρούς βρίσκουνε για να αποδείξουν τις ψευτοκαταγγελίες τους..

Μερικές από αυτές τις ψευτοκαταγγελίες φυσικά όταν βλέπουν το φως της δημοσιότητας παίρνουν τεράστιες διαστάσεις λασπολογώντας και αμαυρώνοντας το ουσιαστικό έργο της αστυνομίας μας και την φήμη της, όπως για παράδειγμα η ιστορία του ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Χιλιανού και το Α.Τ. Ακροπολης που μέρες τώρα απασχολεί το πανελληνιο λίγο μόνο καιρό μετά το θέμα του επίσης εγκληματία λαθρομετανάστη Νιγηριανού Ρολάντ Ουγκουτσούκου, η οποία για μέρες επίσης έπαιζε στα πρώτα θέματα γνωστών ΜΜΕ.. Προσπαθώντας να μας πείσει για το πόσο τον ξυλοκόπησαν, τον βασάνισαν και τον έκλεψαν στο Α.Τ. Αγ. Παντελεήμονα... (όλως τυχαίως).. Γιατί σύμφωνα με τον λαθρομετανάστη σε αυτό το τμήμα άλλη δουλεία δεν είχαν να κάνουν από το να ασχολούνται με εκείνον επί 14 ημέρες μάλιστα!..

Το κακό είναι ότι οι άμοιροι αστυνομικοί του τμήματος, τώρα βρήκαν τον μπελά τους, εφόσον πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες στο πειθαρχικό που θα περάσουν σχεδόν ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα!..

Αλήθεια την ψυχολογική πίεση και το άγχος που βιώνουν οι αστυνομικοί όταν περνάνε από τέτοιες διαδικασίες και στο τέλος περίτρανα αποδεικνύονται «αθώοι» των κατηγοριών ποιός την πληρώνει;;

Το ηθικό που τους καταρρακώνει το βόθρο-σύστημα ποίος και πως είναι σε θέση να τους το αποκαταστήσει;

Και αυτό το λέω παρακολουθώντας μια κατάσταση, που δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ φυσικά, Όταν ένστολος της Δημοτικής Αστυνομίας κατάσχεσε «ήδη παραεμπορίου» από Αφγανό, και ο λαθρομετανάστης του έκανε ΜΗΝΥΣΗ ότι ο αστυνομικός του έκλεψε το πορτοφόλι, με αποτέλεσμα να κρατηθεί ο αστυνομικός για 3 ολόκληρες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα, (ενώ ο παράνομος λαθρομετανάστης που έκανε παραεμπόριο συνέχιζε την δουλειά του αμέριμνος) και στο τέλος φυσικά ο Αφγανός ΔΕΝ εμφανίστηκε ούτε στην δίκη να υποστηρίξει τον εαυτό του, η οποία πέρασε στο αρχείο και συνεχίζεται, την στιγμή όπου ο κατά πληθώρα μαρτυρίων ο ένστολος νεαρός, έχει καταρρακωθεί ψυχολογικά για αυτό που πέρασε τόσο ΑΔΙΚΑ..

Αλήθεια ο κάθε αλλοδαπός που ψευδομαρτυρεί και ψευτοκαταγγέλει με ποιον τρόπο τιμωρείτε;

Όπως και να έχει ευελπιστούμε να μπει ένα φρένο, σε αυτή την κατάσταση..

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι τα χειρότερα δεν ήρθαν ακόμα.. Γιαυτο..

Κουράγιο στους ένστολους.. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε..


Ονειροπλάστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου