Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

στο γυμναστηριο...


Χρόνια τώρα μπαινοβγαίνω στα γυμναστήρια και έτσι μπορώ να μιλήσω εκ πείρας… Εκ πείρας λοιπόν συμπεραίνω ότι δυστυχώς μεγάλος αριθμός νεοελλήνων το γυμναστήριο το βλέπει σαν ένα ΟΥΦΟ που προσγειώθηκε στην γειτονιά τους εντυπωσιακά ! και πολλοί περίεργοι άνθρωποι με γυμναστική ενδυμασία μπαινοβγαίνουν μέρα-νύχτα σε αυτό!! Ενώ εκείνοι στρογγυλοκαθήμενοι στον καναπέ τους το μόνο που γυμνάζουν είναι τον αντιχείρα από τα βιντεοπαιχνίδια και τις μπύρες που ανοίγουν… Από την άλλη με μεγάλη- απέραντη λίπη μου βλέπω καθημερινά όλο και περισσότερους Αλβαναράδες να πλημμυρίζουν τα γυμναστήρια.

Οι Αλβανοί αισθάνονται μειονεκτικά που βρίσκονται σε Αλβανικό σώμα, ζηλεύουν ολοκληρωτικά, ολόψυχα και πολύπλευρα τους Έλληνες, και νομίζουν ότι άμα γυμνάζονται και χτίζουν σώμα θα νιώσουν έστω και λίγο ανώτεροι άνθρωποι και ανώτεροι από τους Έλληνες.

Για αυτό κιόλας συναντάμε συχνά Αλβανούς να σχετίζονται σεξουαλικά με εμετικά άσχημες Έλληνιδες (εάν και για να σχετίζονται εκείνες με Αλβανούς δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν και καθαρά Ελληνικές ρίζες), για να αισθανθούν λίγο και εκείνοι Έλληνες.

Τους τρώει κυριολεκτικά η ζήλεια.. ότι και να κάνουν όμως ποτέ δεν θα αγγίξουν το Ελληνικό «νους υγιείς εν σώματι υγιή» γιατί η πικρή αλήθεια τους είναι ότι όσο και να γυμνάζονται, ο μυς του μπράτσου τους μπορεί να διογκωθεί αλλά το μέγεθος του μυαλού τους, θα μένει πάντα στάσιμα μικρό, σαν κότας!!!

Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς οι Ελληνόψυχοι οι οποίοι δεν παραμελούμε τους εαυτούς μας στο έλεος του play station και της t.v. όπως οι νεοέλληνες.

Ιστάμεθα άγρυπνοι, έτοιμοι να στήσουμε τα «γυμνασμένα» στήθη μας στους εχθρούς!.....

Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι φορείς να μεριμνούσαν να φτιάξουν χώρους αθλοπαιδιάς και δημοτικά γυμναστήρια σε όλες τις περιοχές σαν κίνητρο για τους νέους, αυτά βέβαια μόνο για Έλληνες, αλλιώς να μην τα φτιάξουν καθόλου! (γιατί πολύ φοβάμαι ότι και αυτά θα καταληφθούν από Αλβανοπιθήκους)..

Έλληνες ξυπνάτε! ΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ!

(και για να μην ξεχνιόμαστε: ΔΕΝ θα γίνεις Έλληνας ποτέ αράπη και Αλβανέ!)…

Ονειροπλάστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου