Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΚΤΟΙ ΓΑΜΟΙ -ΑΙΣΧΟΣ!...


Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια μας βομβαρδίζει με σειρές και ταινίες, ξεφτυλιστικές, που προβάλουν, προπαγανδίζουν και αναδυκνείουν, σχέσεις Ελλήνων – αλλοδαπών.

Λένε ότι δεν υπάρχουν σύνορα στην αγάπη και αυτό είναι έσχατο ψεύδος, γιατί στατιστικά οι μικτοί γάμοι στην Ελλάδα γίνονται κυρίως για το συμφέρων, συμφέροντα οικονομικά η συμφέροντα που εξυπηρετούν την άδεια παραμονής τους.

Οι αδίστακτοι αλλοδαποί πουλάνε φούμαρα, αγάπης, στους για κάποιο λόγω, κοιμισμένους, άβουλους Έλληνες. Παίρνουν αυτό που θέλουν από αυτούς και μετά τους αφήνουν να αναρωτιούνται από που τους ήρθε.

Αποδειχτικό στο άνωθεν είναι και πάλι τα στατιστικά των διαζυγίων μικτών γάμων που 99 στους 100 γάμους διαλύονται και με καθόλου ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για τους Έλληνες.

Ο όρος οικογένεια είναι ουσιαστικός και όχι τυπικός. Είναι μία ομάδα ανθρώπων που συνδέεται βαθιά, αλληλοϋποστηρίζετε, αλληλοβοηθιέται, και προϋποθέτει μια βαθιά χωρίς όρους απέραντη αγάπη. Με ήθος, αρχές και καθαρή συνείδηση ώστε να βοηθάει το κάθε μέλος της να βρεί την ανθρώπινη ταυτότητα του, και να προχωρήσει αργότερα στον δρόμο που ορίζεται για τον καθένα να βαδίσει ηθικά και ενάρετα.

Πώς λοιπόν μια Ελληνίδα γυναίκα πιστεύει ότι θα δημιουργήσει μια σωστή οικογένεια με έναν απολίτιστο χωρίς ήθη και αρχές άντρα;(οι οποίοι είναι η μέγιστη πλειοψηφία στην Ελλάδα). Γιατί είναι τόσο αφελείς.. Ας σκεφτεί λίγο βαθύτερα από το επιφανειακό που σκέφτεται τώρα, το απλό- τι πιστεύει ότι μπορεί να της προσφέρει ένας αλλοδαπός περισσότερο από έναν Έλληνα (και δεν μιλώ για υλικά αγαθά) στην παρούσα εποχή, τι κοινά και τι μέλλον μπορεί να έχουνε;

Από την άλλη πως ένας Έλληνας άντρας, με τι κριτήρια θέλει να δεσμευτεί με μια αλλοδαπή γυναίκα; Η πλειοψηφία των αλλοδαπών γυναικών στην Ελλάδα είναι ελαφριών ηθών, ξιπασμένες, ανοικοκύρευτες (η προσποιούνται τις νοικοκυρές μέχρι τον γάμο) και κουτοπόνηρες. Θέλει αυτός ο άντρας να κάνει παιδιά, που να φέρουν όλα τα άνωθεν κουσούρια, από τον παραδειγματισμό της μητέρας τους; Ας σκεφτούν και αυτοί οι άντρες, ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που οι αλλοδαπές γυναίκες τον πλησίασαν και μεγάλη ευκολία αποφάσισαν να τον παντρευτούν σαν να είναι ο τελευταίος άντρας στον πλανήτη;…

Όσο για τους ηλικιωμένους φίλους μας, που ξελογιάζονται δυστυχώς, παρά την πείρα τους στην ζωή, από αλλοδαπές, ας ξυπνήσουν, ας πατήσουν στα πόδια τους, γιατί για αυτές τις γυναίκες είναι τα τέλεια θύματα προς πάσης φύσεως εκμετάλλευση.

-Γέροντες φίλοι, δεν ζούμε ποια στις εποχές, των νιάτων σας, του ρομαντισμού, και της ανιδιοτελής αγάπης. Τώρα καραδοκούν αυτές οι γυναίκες σαν τα κοράκια, να σας εκμεταλλευτούν, να σας πιούν το αίμα, την ψυχή και να καπηλευτούν κάθε υλικό αγαθό που κατέχεται. Πιστέψτε με ο εσωτερικός σας κόσμος δεν τις συγγηνεί καθόλου, ούτε αξίζουν την αγάπη σας.

Κοινή λογική είναι όλη η ιστορία, οι αλλοδαποί παντρεύονται Έλληνες μόνο για το συμφέρων τους, το οικονομικό ή την εξασφάλιση της άδειας παραμονής τους εδώ.

Αυτή είναι η ψυχρή πραγματικότητα.

Το κακό είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν φθείρει μόνο αυτούς που εξαπατώνται και πέφτουν στα δύχτια της πλάνης των μικτών γάμων, αλλά δυστυχώς έχει και μεγάλο αντίκτυπο και στην Ελληνική κοινωνία και τον πολιτισμό μας.

Εφόσον τα τέκνα που δημιουργούνται από αυτούς τους γάμους, δεν έχουν σωστή παιδεία, αρχές, και ήθος (καθώς αυτά δεν τα διαθέτουν κατά το ήμηση οι οικογένειες τους), αυτά τα παιδία έχουν δύο πατρίδες, μιλάνε δύο μητρικές γλώσσες, και ας μην αναφερθώ στο θέμα θρησκεύματος τους… αυτά τα παιδιά πάντως σίγουρα δεν γεννιούνται Έλληνες, στρατιώτες που θα υπερασπιστούν τα ιδανικά μας, το έθνος μας και δεν θα το αγαπήσουν όσο εμείς οι Ελληνόψυχοι… και άλλα πολλά..

Εάν λοιπόν όλοι οι Έλληνες κάνανε μικτούς γάμους, θα δημιουργούσαμε μια –κοινωνία μπάχαλο- άναρχη που θα σήμαινε το τέλος του φωτισμένου Ελληνικού πολιτισμού που έχουμε την τιμή να ανήκουμε!

Έλληνες ξυπνήστε, μην συμβάλλεται στο ξεπάστρεμα του Ελληνισμού!!!!
ονειροπλαστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου