Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ!...


24-2-2010


Καλά λέω να αρχίσω τα σχόλια μου κάπως έτσι….

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ….

Όχι πέστε μου, τώρα .. έχω άδικο?

Κάνουν απεργία ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι, μίνας μπαίνει, μίνας βγαίνει μεγαλομισθός, επιδόματα, άδειες και δώρα και όλα τα καλά, και ταλαιπωρούν εμάς τους ιδιωτικούς υπάλληλους που πρέπει να πάμε στην δουλειά μας, που δεν μπορούμε να απεργήσουμε για κανέναν λόγο, που παίρνουμε 700 και 800 ευρώ μισθό και στην πλειοψηφία εργαζόμαστε 10ωρα ανασφάλιστοι και λέμε και ευχαριστώ, γιατί εμείς δουλεύουμε από ανάγκη επιβίωσης και όχι επειδή ο μπαμπάς μας, μας τοποθέτησε σε ένα δημοσιογραφείο να λέμε ότι δουλεύουμε…

Εκτός αυτού πιστεύω ότι με τις απεργίες και τις πορείες δεν καταφέρνει κανείς τίποτα, η δύναμη του πολίτη (στην παρούσα εποχή δυστυχώς) είναι σε αυτή την γαμημένη την ψήφο του, που ενώ πεινάει την ρίχνει και την ξαναρίχνει σε αυτόν που του παίρνει την μπουκιά από το στόμα….

Και μετά κλαίγεται…

και επειδή βγαίνουν και ξαναβγαίνουν οι ίδιες κυβερνήσεις, αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι όλος αυτός ο λαός που απεργεί.. και κάνει πορείες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν πεινάει ούτε πείνασε ποτέ του, αλλιώς θα ήξερε τι να κάνει… ενώ από την άλλη η μειοψηφία που «πεινάει» και έχει το ουσιαστικό πρόβλημα στην ζωή του, εμείς οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, είμαστε για τον άνωθεν λόγο εγκλωβισμένοι σε αυτό το σύστημα, μη μπορώντας να δραπετεύσουμε, εφόσον κουμάντο κάνει η πλειοψηφία….

Άρα είναι εντελώς υποκριτική η απεργία τους, και δεν μας πείθουν με τις φωνές τους, αυτοί κάνουν πορεία για να λένε ότι κάτι κάνανε στα νιάτα τους, για να το παίξουν επαναστάτες.

Την αληθινή επανάσταση όμως ούτε που την έχουν φανταστεί άσε που στα δύσκολα είμαι σίγουρη ότι θα λακίζαν οι χέστηδες φαφλατάδες… ψευτοεπαναστάτες…
Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε μες τους ψεύτες που έχουμε μπλέξει….
ονειροπλάστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου